Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor asociate site-ului Lux Moda ( www.luxmoda.ro ).

Prin completarea formularului de înregistrare de pe Lux Moda ( www.luxmoda.ro ), utilizatorul declară că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțământul că datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii Lux Moda ( www.luxmoda.ro ) în următoarele scopuri:

– Stabilirea contactului cu clienții;
– Prelucrarea comenzilor;
– Participarea la concursuri, promoții;
– Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
– Transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea Lux Moda ( www.luxmoda.ro ) și a terților cu care Lux Moda ( www.luxmoda.ro ) are relații de orice natură (inclusiv comerciale).

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe Lux Moda ( www.luxmoda.ro ), privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidență condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți, iar Lux Moda ( www.luxmoda.ro ) nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de confidențialitate, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@luxmoda.ro