Întrebări despre produse și comenzi

Pentru a caută un produs, vă rugăm să folosiți modulul de căutare existent în partea de sus a site-ului. Introduceți informațiile căutate, iar dacă acestea se regăsesc pe site, vi se va afișa o listă a rezultatelor compatibile.
Da, Lux Moda onorează comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factură fiscală cu datele firmei, va rugăm să introduceți datele care vi se vor solicită la înregistrare sau în cadrul procesului de comandă.
În această situație, în cadrul procesului de comandă, veți avea opțiunea să introduceți informațiile corespunzătoare adresei de livrare dorite.

Administrarea contului de client

În cazul în care nu vă amintiți parolă contului Dvs., va rugăm să folosiți opțiunea Recuperează parola uitată, disponibilă în pagină Acces cont.
Pentru a modifica datele din contul de client, va rugăm să vă autentificati în cont și să accesați apoi opțiunea Actualizare cont, disponibilă în secțiunea Contul meu.
Pentru a face cumpărături pe acest site nu este necesar să vă creeati un cont de utilizator. Acesta poate fi creat însă și după ce ați adăugat produsele dorite în Coșul de cumpărături.
În cazul în care doriți să modificați o comandă, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0725 321 700. Vă rugăm să precizați ID-ul comenzii, pe care îl puteți regăsi în email-ul trimis de noi.
Puteți consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesând secțiunea Stadiu comandă.

Întrebări generale

Se acorda doar un cadou per comanda in perioada promotionala nu pentru fiecare bucata articol cumparat.
Pentru mai multe informații despre disponibilitatea produsului, va rugăm să ne contactați folosind adresa de email de pe site sau să ne contactaţi telefonic.
În acest caz, va rugăm să ne contactați folosind adresa de email de pe site sau să ne contactaţi telefonic.